Paavonpirtti

Asumispalvelua asunnottomille

Paavonpirtti on paikka, jossa voit palauttaa voimavarasi ja vahvuutesi. Paikka, jossa voit löytää uuden suunnan elämääsi. Se on paikka, jossa voit kuntoutua turvallisessa ympäristössä. Paikka, jossa sinuun uskotaan ja jossa jokaista asukasta tuetaan hänen omissa tavoitteissaan. Paavonpirtissä sinut kohdataan aidolla lämmöllä.

Tervetuloa Paavonpirttiin

Palveluasumista Helsingin Konalassa

Paavonpirtti tarjoaa asukkaalleen paikan kuntoutumiseen ja omien voimavarojen löytämiseen turvallisessa ympäristössä. Paavonpirtissä sinulla on tukenasi osaava henkilökunta, joka on paikalla arkena klo 8-21 ja viikonloppuna klo 10-20. Muina aikoina tavoitat ohjaajan päivystyspuhelimesta numerosta 020 7497 230. Asuminen Paavonpirtissä on luonteeltaan tilapäistä, mutta asumisajan pituus on jokaisella yksilöllinen. Tavoitteena on rauhallinen ja voimaannuttava kuntoutumisen jakso, joka kantaa elämässä eteenpäin.     

Paavonpirtissä asuminen perustuu vuokrasopimukseen. Kunkin asukkaan kanssa tehdään yksilöllinen kuntoutussuunnitelma. Henkilökunta työskentelee asukkaiden kanssa tiiviisti – kunkin yksilöllisen tarpeen mukaan. Jokainen asukas osallistuu myös viikoittain asukaskokoukseen sekä muihin talon yhteisiin aktiviteetteihin jokaiselle yksilöllisesti laaditun viikko-ohjelman mukaisesti. Paavonpirtissä keskitytään kuntoutumiseen, verkoston rakentamiseen, harjoitellaan arjentaitoja ja selvitetään laaja-alaisesti asukkaan elämäntilannetta. Asumisen aikana asukasta tuetaan kiinnittymään Paavonpirtin ulkopuolisiin palveluihin, jotka kantaisivat myös Paavonpirtissä asumisen jälkeen. Paavonpirtti on päihteetön asumisyksikkö. 

Tilat ja sijainti

Paavonpirtti sijaitsee Konalassa rauhallisella alueella hyvien kulkuyhteyksien päässä. Kiinteistössä on runsas, vihreä piha-alue asukkaiden käytössä.

Paavonpirtissä on 15 asiakaspaikkaa. Kaikilla asukkailla on oma huone. Jokaisessa solussa on oma keittiö, tarvittava määrä wc- ja suihkutiloja, yhteistä oleskelutilaa ja pyykinpesutilat. Talon alakerrassa on vielä lisäksi keittiö, sauna ja runsaasti oleskelu- ja harrastetilaa.

Kaiken kaikkiaan talossa on yli 700 m2, joten tilaa on runsaasti monenlaisiin aktiviteetteihin. Talon ylimmän kerroksen solu sopii lievästi liikuntarajoitteisille. Sen kaikki toiminnot ovat yhdessä tasossa ja uloskäynti on katutasoon.

Asukkaaksi Paavonpirttiin

Paavonpirtin palvelut on tarkoitettu mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Paavonpirtin asukkaaksi otetaan täysi-ikäisiä miehiä ja naisia. Meille on mahdollista muuttaa myös lemmikkieläimen kanssa. Soita, ja kysy lisää!

Asuminen Paavonpirtissä edellyttää kotikunnan sijoituspäätöstä. Tule tutustumaan ja keskustelemaan, miten voisimme sinua auttaa ja millaista tulevaisuutta yhdessä rakentaa. Tutustumisajan voit varata numerosta 020 7497 232.